Co byste měli vědět, když cestujete letadlem?

Obsah

Co byste měli vědět, když cestujete letadlem?

Co byste měli vědět, když cestujete letadlem?

Pojďme si společně projít tuto problematiku a ozřejmit si některá fakta, která by měl vědět každý turista, jenž hodlá cestovat letadlem. Předměty zakázané přepravovat v kabinových zavazadlech (kabinová zavazadla jsou příruční zavazadla, která si cestující bere s sebou na palubu letadla)

Jaké předměty musí cestující mít během letu na palubě letadla?

Zakázané předměty, které cestující nesmí mítve svém příručním zavazadle během letu na palubě letadla se řadí na těchto šest kategorií: Střelné zbraně a ostatní předměty s účinky jim podobnými  Jakýkoli předmět, který je nebo se zdá být schopný vystřelit náboj nebo způsobit zranění, včetně:

Jak ušetřit na letišti před odletem?

Tento aktualizovaný seznam vám ušetří starosti při bezpečnostní kontrole na letišti před odletem a také vám zodpoví řadu nejčastěji kladených otázek kladených v komentářích pod tímto článkem. Od útoků na dvojčata - mrakodrapy World Trade Center – již nebude svět nikdy stejný.

Co se odehrálo na palubě letadla?

Zásadní kroky v této sféře se odehrály především na poli bezpečnostních opatření. Bezpečnostní kontroly při vstupu na palubu letadla se tak značně zpřísnily. Pojďme si společně projít tuto problematiku a ozřejmit si některá fakta, která by měl vědět každý turista, jenž hodlá cestovat letadlem.

Související příspěvky: