Jak snížíte příjem sacharidů?

Obsah

Jak snížíte příjem sacharidů?

Jak snížíte příjem sacharidů?

Když snížíte příjem sacharidů, první věc, které si všimnete, je to, že rychle začnete hubnout. Ovšem jak říká dietoložka pracující pro basketbalový tým Atlanta Hawks Marie Spano, nejde o tuk, ale o vodu. „Když jíme sacharidy, ukládají se v těle ve formě glykogenu a každý gram sacharidu třikrát až čtyřikrát nabyde ve vodě,“ vysvětluje.

Jaká jsou pravidla pro hru šachy?

2 Jaká jsou pravidla pro hru šachy 1 pěšec – se pohybuje po šachovnici vpřed o jedno pole, pokud již toto pole není obsazené. Pokud se s pěšcem ještě... 2 věž – se pohybuje v řadách a sloupcích o libovolný počet hracích polí, 3 střelec – se pohybuje diagonálně (šikmo) po polích své barvy. Opět se může přesouvat o libovolný počet polí, 4 jezdec – jediná figurka, která má dovoleno... More ...

Když jíme sacharidy?

„Když jíme sacharidy, ukládají se v těle ve formě glykogenu a každý gram sacharidu třikrát až čtyřikrát nabyde ve vodě,“ vysvětluje. Tělo ukládá energii jako tuk nebo glykogen a k uložení glykogenu je potřeba voda.

Co může způsobit nízký příjem sacharidů v potravě?

Podle odborníků Kalifornské univerzity v San Francisku nízký příjem sacharidů v potravě připraví podmínky pro vznik deprese a paradoxně i pro přírůstek hmotnosti. Jak říká například dr. Epel, nízký příjem sacharidů může být škodlivý hlavně pro ty, kteří mají sklon řešit stres přejídáním se.

Související příspěvky: