Jak je lepení bazénu pod vodou?

Obsah

Jak je lepení bazénu pod vodou?

Jak je lepení bazénu pod vodou?

Lepení pod vodou Zatímco při lepení suchých částí bazénu nanášíme lepidlo na bazén i záplatu, při lepení pod vodou je to jinak. Na záplatu naneste vrstvu speciálního lepidla a ihned ji ponořte do vody a přiložte na poškozené místo.

Jak udržovat správnou hodnotu vody v bazénu?

Je důležité udržovat správou hodnotu pH. Ta udává, zda je voda ve vašem bazénu zásaditá, nebo kyselá. Pro zdravotní nezávadnost bazénové vody a správnou funkci veškerých přípravků se hodnota pH musí pohybovat v rozmezí 7,0 až 7,4.

Co je dobrá kvalita vody v bazénu?

Pro snadnou údržby vody v bazénu je zásadní dobrá kvalita zdroje vody. Nepoužívejte příliš měkkou ani příliš tvrdou vodu. Z pohledu obsahu nečistot a minerálů doporučujeme používat upravenou vodu z vodovodního řadu, případně dovezenou z úpravny vody, než vodu studniční nebo z povrchového zdroje, ve které se mohou ve větší míře vyskytovat minerály ...

Proč je voda v bazénu zelená?

Voda v bazénu připomíná spíš než křišťálovou studánku rybník plný žabince. Je zelená, hnědá, nažloutlá nebo prostě odporně zakalená. Co teď s tím? Možná vás zklameme, ale v takovém případě se bez chemie opravdu neobejdete.

Související příspěvky: