Jak zařídit ložnici?

Obsah

Jak zařídit ložnici?

Jak zařídit ložnici?

7 pravidel, jak zařídit ložnici, kde si skutečně odpočinete 1 Postel. Postel je základ, je to nejdůležitější kus nábytku v ložnici. Na posteli s kvalitní matrací bychom rozhodně... 2 Ostatní nábytek. Abychom v ložnici nabrali maximum sil a pohody, měla by být vzdušná, s prostorem, kde se neusazuje... 3 Barvy a materiály. A totéž co o nábytku, platí i o barvách. Pokud... More ...

Jaká je ložnice v ložnici?

Abychom v ložnici nabrali maximum sil a pohody, měla by být vzdušná, s prostorem, kde se neusazuje prach, nemnoží roztoči, a který neustupuje zbytečnému nábytku. Po obou stranách postele by neměly chybět noční stolky, ideální jsou ty se zásuvkami – pojmou spoustu drobností, které by venku na stolku mohly rušit.

Jak vytvořit ložnici klidu?

Vytvořte si v ložnici skutečnou oázu klidu. Nenechte se v ní rušit televizorem, počítačem, mobilním telefonem a další elektronikou. Pokud to jinak nejde a máte v ložnici psací stůl, pokuste se ho nějak opticky oddělit od postele, třeba paravánem.

Jak trávíme celý den v ložnici?

Možná si to většina z nás ani neuvědomuje, ale v ložnici trávíme zhruba třetinu celého dne a to hlavní, za čím do ní chodíme, je odpočinek a načerpání sil, které budeme potřebovat hned následující ráno. Ložnici bychom měli zařizovat opravdu s rozmyslem a důrazem na každý detail a to tak, aby celá místnost působila hlavně uklidňujícím dojmem. 1.

Související příspěvky: