Jak se zveřejňuje komunikace v telefonu?

Obsah

Jak se zveřejňuje komunikace v telefonu?

Jak se zveřejňuje komunikace v telefonu?

Jde o to, že veškerou naši komunikaci zveřejňuje dále a je to dost nepříjemné, je to obrovský zásah do soukromí a došlo to tak daleko, že vlastně jsme přestali úplně komunikovat. Nechápeme, jak je to možné, protože nemá v telefonu nainstalované žádné aplikace, nemá nastavený e-mail, nic. Vlastně telefon pouze zapnul a volá a smskuje.

Kdo se dostane do jeho telefonu?

Někdo se dostane do jeho telefonu, nevím, jestli se nějak naboural či jak je tohle vůbec možné, ale ten někdo vidí veškerou sms komunikaci, vidí kdy si voláme, obsah hovoru zřejmě nezná.

Co dělat, když máte chytrý telefon napaden virem?

Občas se to prostě stane: Brouzdáte na telefonu internetem a najednou se objeví hláška, že je váš chytrý telefon napaden virem. Základní rada, co dělat, je jednoduchá: Nepropadejte panice.

Jak se objeví hláška na vašem telefonu?

Nejsnadnějším způsobem, jak se na vašem telefonu může objevit hláška jako "váš telefon byl napaden virem", "váš systém je silně poškozena four virem", "váš telefon se nakazil virem při návštěvě porno stránek" a podobně je ten, že jste se dostali na webovou stránku, která nedělá nic jiného, než že straší své návštěvníky. Jak se tam dostanete?

Související příspěvky: