Může to být problém s jednorázovou emailovou adresou?

Obsah

Může to být problém s jednorázovou emailovou adresou?

Může to být problém s jednorázovou emailovou adresou?

Jednorázová emailová adresa tento problém může vyřešit. Poskytnutím různé emailové adresy pokaždé, když se přihlašujete do nějaké služby a udržujete si tyto unikátní emailové adresy, rozpoznáte jaké vaše informace se dostávají ke spamerům. Mnoho jednorázových emailových adres přeposílá zprávy do vaší opravdové emailové adresy.

Jak se věnovat emailu?

Věnujte se hned meritu věci, jasně popište, co vlastně potřebujete. Snažte se předejít doplňujícím dotazům a dalšímu protahování. Společnost McKinsey provedla v loňském roce průzkum, z něhož vyšlo, že běžný uživatel projde denně průměrně 114 emailů, což dělá celkem 41 610 emailů ročně. Tráví tím až 2 hodiny a 14 minut.

Jaký email můžete vyřešit do dvou minut?

Traduje se pravidlo, že email, který lze vyřešit do dvou minut, se musí vyřešit ihned. Vše ostatní se dá odložit, zapsat do úkolů a podobně.

Co byste měli vědět o vašem emailu?

Měli byste v něm jasně a stručně definovat obsah celé zprávy. Mělo by z něj být okamžitě jasné, o čem bude pojednávat. Mnoho lidí si emaily deleguje, dělá si z nich úkoly, odkládá je na později a jinak s nimi pracuje. Pokud váš email bude mít špatný předmět, nemuseli byste se odpovědi ani dočkat.

Související příspěvky: