Jak opravit problém přihlášení se do Messengeru?

Obsah

Jak opravit problém přihlášení se do Messengeru?

Jak opravit problém přihlášení se do Messengeru?

Pokud máte problém s přihlášením se do Messengeru, zkontrolujte, že máte nainstalovanou aktuální verzi aplikace Messenger. Uděláte to tak, že v telefonu nebo na tabletu přejdete do obchodu s aplikacemi (např. Apple App Store nebo Obchod Google Play) a stáhnete veškeré aktualizace.

Jaké jsou tajné konverzace v Messengeru?

Tajné konverzace v Messengeru používají koncové šifrování. To znamená, že zprávy jsou určené jenom pro vaše oči a oči příjemce. Nikdo jiný (včetně Facebooku) je vidět nemůže.

Co je šifrování v Messengeru?

Naše technologie využívá protokolu „Signal“ postaveného na základě otevřeného systému Whisper Systems. Více se o technických podrobnostech můžete dočíst zde .“ Tajné konverzace v Messengeru používají koncové šifrování. To znamená, že zprávy jsou určené jenom pro vaše oči a oči příjemce.

Proč posílat zprávy v Messengeru?

V Messengeru existuje limit kvůli zprávám, které lidi třeba nechtějí dostávat. Pokud jste byli upozorněni, že posíláte zprávy moc rychle, musíte přestat posílat tolik zpráv, abyste předešli zablokování možnosti posílat zprávy. Používejte svoje jméno, které znají lidé ve vašem okolí. Až vám bude chtít někdo poslat zprávu, pozná vás.

Související příspěvky: