Co přenáší komáři?

Obsah

Co přenáší komáři?

Co přenáší komáři?

Choroby, které přenáší komáři 4.7/5 (10) 1 Malárie. Jedna z nejrozšířenějších infekčních nemocí, postihující zejména tropické a subtropické oblasti – subsaharská... 2 Žlutá zimnice. Původcem onemocnění je virus žluté zimnice, RNA-virus z rodu flaviviry. Vyskytuje se endemicky v... 3 Horečka Dengue. Původcem je virus dengue, sérotypy 1 – 4. Vyskytuje se endemicky v tropických... More ...

Jak odpuzuje komáry?

Slouží i jako přírodní repelent, který odpuzuje komáry! Rozlučte se s bolestivými štípanci. Nic neotravuje letní pobyt na hospodské zahrádce, na koupališti nebo při kempování tak, jako otravní komáři. A co potom, když se dostanou do vaší ložnice. Venku se přece jen můžete nastříkat koupeným repelentem, ale doma s ním do postele těžko polezete.

Dokáže odpudit komáry?

Dokáže odpudit komáry! Meduňka. Tato superrostlina vás dokáže nejen uklidnit, uvolnit od stresu, přivodit dobré spaní, ale pokud ji rozdrtíte v dlaních a potřete si s ní tělo, bude účinkovat jako přírodní repelent. Levandule. I když si levanduli vystavíte doma pro její úžasný vzhled a omračující vůni, zároveň se zbavíte otravných komárů.

Co se stane, když se komáři dostanou do vaší ložnice?

Nic neotravuje letní pobyt na hospodské zahrádce, na koupališti nebo při kempování tak, jako otravní komáři. A co potom, když se dostanou do vaší ložnice. Venku se přece jen můžete nastříkat koupeným repelentem, ale doma s ním do postele těžko polezete. Pokud ale uvnitř vašeho domova rozmístíte tyto rostliny, komáři si návštěvu dobře rozmyslí.

Související příspěvky: