Proč přepnout nové telefonní číslo?

Obsah

Proč přepnout nové telefonní číslo?

Proč přepnout nové telefonní číslo?

Pokud jste nedávno přepnuli operátory a dostali nové telefonní číslo, ale chcete, aby vaše staré telefonní číslo leželo jen v případě, můžete port na Google Voice, abyste nemuseli platit za druhý plán. Volání na vaše staré číslo bude přesměrováno na váš nový a nikdy nebudete chybět důležitý hovor, protože někdo zapomněl aktualizovat svůj adresář.

Jak zjistit telefonní číslo?

Třetí možností, jak zjistit své telefonní číslo je zavolat na infolinku operátora s žádostí o dobití telefonu. Dobití kreditu zde probíhá přes automat, takže při volání mějte připravený papír a tužku.

Proč si zachovat své staré telefonní číslo?

Pokud chcete zachovat své staré telefonní číslo poté, co máte nové telefonní číslo nebo chcete pouze druhé telefonní číslo můžete si s tímto číslem přenést úžasnou službu Google Voice. Proč bych to chtěl dělat?

Jak použít vaše staré telefonní číslo do Google Voice?

Jakmile jste své staré telefonní číslo přenesli do služby Google Voice, můžete je použít pro zasílání textové zprávy komukoli, pokud máte Wi-Fi nebo datové připojení, nebo Nejprve jste se poprvé přepnuli přes SMS. Jediný způsob, jak uskutečňovat a přijímat hovory prostřednictvím vašeho starého čísla, je použít jako telefonní číslo hlavní číslo.

Související příspěvky: