Jak odpovídá hvězdička znaku?

Obsah

Jak odpovídá hvězdička znaku?

Jak odpovídá hvězdička znaku?

Tečka odpovídá libovolnému předcházejícímu znaku a hvězdička pak určí, že znak nebude přítomen nebo bude přítomen vícekrát. Můžete například použít výraz odpovídající všem URI začínajícím a končícím stejnými znaky bez ohledu na to, kolik znaků je mezi nimi. Například řetězec /mens/.*html odpovídá adresám:

Jak se přepnout na hvězdičku?

Hvězdička * 1 HVĚZDIČKA NA KLÁVESNICI PŘES PRAVÝ ALT (Alt Gr). Hned vpravo vedle mezerníku najdete klávesu pravý Alt, na které je... 2 PŘES ANGLICKOU KLÁVESNICI. Nejprve je třeba přepnout na anglickou klávesnici. Toho dosáhnete současným stiskem kláves... 3 ASCII KÓD PRO HVĚZDIČKU. Nalevo od mezerníku vyhledejte tlačítko levý Alt. Ten stiskněte a nepřestávejte držet. Následně... More ...

Kde najdete hvězdičku na klávesnici?

Hvězdička * 1 HVĚZDIČKA NA KLÁVESNICI PŘES PRAVÝ ALT (Alt Gr) Hned vpravo vedle mezerníku najdete klávesu pravý Alt, na které je někdy napsáno též Alt Gr. Tu stiskněte a nepřestávejte pouštět. 2 PŘES ANGLICKOU KLÁVESNICI. Nejprve je třeba přepnout na anglickou klávesnici. Toho dosáhnete současným stiskem kláves levý Alt a Shift. 3 ASCII KÓD PRO HVĚZDIČKU. Nalevo od mezerníku vyhledejte tlačítko levý Alt. Ten stiskněte a nepřestávejte držet. Následně na numerické klávesnici (pokud ji nemáte, nelze ASCIIvyužít) postupně vyťukejte číslici 42.

Související příspěvky: