Co je základní deska počítače?

Obsah

Co je základní deska počítače?

Co je základní deska počítače?

Základní deska (anglicky mainboard či motherboard) představuje základní hardware většiny počítačů. Hlavním účelem základní desky je propojit jednotlivé součástky počítače do fungujícího celku a poskytnout jim elektrické napájení.

Jak použít multimetru?

Použití multimetru Pro začátek můžete přejít na některé z různých částí multimetru. Na velmi základní úrovni máte vlastní zařízení spolu s dvěma sondami, které jsou černé a červené kabely, které mají konektory na jednom konci a kovové špičky na straně druhé.

Jak použít multimetr v elektrotechnikě?

Pokud děláte jakýkoli druh elektrotechniky - bez ohledu na to, co je aplikace - jeden z nejlepších nástrojů, který můžete mít k dispozici, je multimetr. Pokud právě začínáte, můžete použít jeden a co znamenají všechny tyto matoucí symboly. V této příručce budu odkazovat na vlastní multimetr a používat to jako náš příklad v této příručce.

Co se děje na multimetru?

Když se podíváte na knoflík pro výběr na multimetru, hodně se děje, ale pokud budete dělat jen základní věci, nebudete používat ani polovinu všech nastavení. V každém případě je zde přehled o tom, co každý symbol znamená na mém multimetru: DCV: Namísto toho bude místo toho označeno V- .

Související příspěvky: