Co je hovězí Burger?

Obsah

Co je hovězí Burger?

Co je hovězí Burger?

Klasikou je hovězí burger se sýrem a zeleninou. Možností je ale mnohem, mnohem víc... Můžete zvolit různé druhy masa, například drůbežínení vůbec špatné a zajímavou volbou jsou také burgery z ryby, například z lososa jsou skvělé, protože maso z lososa je tučnější a má výraznou chuť.

Co si můžeme dát do burgerů?

Na své si přijdou i vegetariáni, do burgerů se dají dát místo masa třeba placky z červené řepy nebo luštěnin nebo na grilu připravený Portobello žampion. Různé placičky, karbanátky nebo burgery lze samozřejmě jíst i bez housky, s jakoukoli jinou přílohou, ale co si budeme povídat.

Jaké jsou recepty na nejlepší burgery?

Kolekce Vyzkoušejte recepty na nejlepší burgery Autor: Rychlé večeře - Burgery Krůtí burgery s čedarem, cibulí a slaninou V posledních letech obliba burgerů v Čechách výrazně roste. Zapomeňte ovšem na fastfoodové prefabrikáty!

Co se dají dát do burgerů?

Hitem je také tzv. pulled pork, nebo-li trhané vepřové maso. Trochu delší příprava se vám odmění neskutečnou chutí a především šťavnatostí. Na své si přijdou i vegetariáni, do burgerů se dají dát místo masa třeba placky z červené řepy nebo luštěnin nebo na grilu připravený Portobello žampion.

Související příspěvky: