Jak začít obchodovat v CFD?

Obsah

Jak začít obchodovat v CFD?

Jak začít obchodovat v CFD?

CFD obchodování: Podrobný návod 1 Registrace a verifikace. Abyste mohli obchodovat, tak si musíte vytvořit obchodní účet. Registrace účtu je jednoduchá a... 2 Vklad a výběr peněz. Dalším nezbytným krokem je vklad peněz na obchodní účet. Peníze, které budete používat k... 3 Jak otevřít obchodní pozici. Po spuštění obchodní platformy se vám zobrazí pracovní plocha, kde uvidíte... More ...

Co jsou CFD akcie pro krátkodobé obchodování?

CFD akcie jsou vhodné pro spekulace a krátkodobé obchodování, jelikož jsou s nimi spjaty poplatky jako je swap, pro dlouhodobé investice jsou lepší tradiční akcie bez páky. Přes CFD kontrakty můžete také spekulovat na cenové pohyby u hlavních světových indexů, které nejsou přímo dostupné k obchodování, nepřímo se dají kopírovat skrze ETF fondy.

Proč obchodovat CFD akcie?

Obchodování CFD akcií je podobné jako tradiční investování do akcií, avšak jsou zde značné rozdíly. CFD akcie jsou vhodné pro spekulace a krátkodobé obchodování, jelikož jsou s nimi spjaty poplatky jako je swap, pro dlouhodobé investice jsou lepší tradiční akcie bez páky.

Související příspěvky: