Co jsou kolové traktory pro zvláštní účely?

Obsah

Co jsou kolové traktory pro zvláštní účely?

Co jsou kolové traktory pro zvláštní účely?

T3: kolové traktory s maximální konstrukční rychlostí nepřevyšující 40 km/h a s hmotností v provozním stavu menší než 600 kg. T4: kolové traktory pro zvláštní účely s maximální konstrukční rychlostí nepřevyšující 40 km/h.

Co jsou kolové traktory?

Kategorie T, kolové traktory: T1: kolové traktory s maximální konstrukční rychlostí nepřevyšující 40 km/h, s nápravou nejbližší řidiči mající minimální rozchod kol větší než 1 150 mm, s hmotností v provozním stavu větší než 600 kg a se světlou výškou nad vozovkou menší než 1 000 mm.

Jaké jsou pásové traktory?

Kategorie C, pásové traktory: (dle Směrnice evropského parlamentu a rady 2003/37/ES) Pásové traktory jsou poháněny a řízeny nekonečnými pásy a jejich kategorie C1 až C5 jsou definovány analogicky ke kategoriím T1 až T5.

Jaké jsou traktory s velkou světlou výškou?

Další rozdělení: T4.1 Traktory s velkou světlou výškou T4.2 Zvláště široké traktory T4.3 Traktory s nízkou světlou výškou Kategorie T5: kolové traktory s maximální konstrukční rychlostí vyšší než 40 km/h. Kategorie C, pásové traktory: (dle Směrnice evropského parlamentu a rady 2003/37/ES)

Související příspěvky: