Co jsou ryby vodní znamení?

Obsah

Co jsou ryby vodní znamení?

Co jsou ryby vodní znamení?

Ryby jsou vodní znamení a vládne jim Neptun, což je Bůh moří. A Ryby milují vodu. Vodní živel je láskyplný a projevuje se to i v sexualitě. Ryby se proto rády milují třeba ve vaně nebo ve vodě. Lidé narození v tomto znamení by si měli dávat pozor na to, aby se na své partnery moc emočně nevázali. Týká se to hlavně mužů.

Co musíte dělat, když žijete s rybami?

Pokud žijete s Rybami, musíte si dávat pozor na peníze. Kde není hojnost, končí láska. Kromě toho mají Ryby sklon k závislostem, proto by si měly vybírat partnery, kteří jsou pevní a stabilní a dokážou je udržet na uzdě. Hodí se k nim Býci, Berani, Váhy i Raci. Potřebují partnery, kteří jsou emočně vyspělí a budou o ně pečovat.

Co se stane, když začne vztah s rybou?

A myslí si, že vzrušení bude stále stejné jako na začátku vztahu. Ryby volí vždy cestu nejmenšího odporu, takže kdo si začne vztah se zadanou Rybou, musí se připravit na trápení. Vlna zájmu, když má chuť si užít, se bude střídat s vlnou nezájmu, když se věnuje osobě, se kterou žije.

Jak se projevuje vztah s rybou?

Ryba se projevuje pečovatelsky, a tím si Lva získá. Začne ho obdivovat, Lev je ve svém živlu… ale když nepochopí, že i on musí obdivovat Rybu, nastává později konfliktní situace. Lev zjistí, že navázat vztah s Rybou je o osobní zodpovědnosti.

Související příspěvky: