Co je licenční smlouva pro velké organizace?

Obsah

Co je licenční smlouva pro velké organizace?

Co je licenční smlouva pro velké organizace?

Zákazník dostane potvrzení o koupi licence, ale chybí manuály a dokumentace. Microsoft Enterprise Agreement - Zvláštní druh licenční smlouvy pro velké organizace. Ceny jsou odvozovány od počtu uživatelů a platí na určité období (typicky jeden rok). SA (Software Assurance) - Nárok na aktuální verzi zakoupeného produktu po dobu trvání smlouvy.

Co se řadí do knihovní licence?

Do těchto licencí se řadí: 1 Knihovní licence se vztahuje na knihovny, muzea, archivy, galerie a další podobná nevýdělečná školská a vzdělávací... 2 Citace označuje užití zveřejněných děl jiných autorů ve vlastním díle, vždy je nutné uvést autora (pokud je to možné)... 3 Propagace výstavy nebo prodeje originálů či rozmnoženin uměleckých děl. 4 Nakladatelská licence. More ...

Co je open licenční smlouva?

Microsoft Open License (OPEN, OLP, MOL) - Licenční program - multilicenční smlouva umožňující nakupovat se slevou, kterou zákazník navíc získává i na další nákupy v průběhu dvou let. Smlouva opravňuje instalovat a užívat konkrétní software společnosti Microsoft na potřebném počtu počítačů.

Související příspěvky: