Kdy napíšete zprávu na Facebooku?

Obsah

Kdy napíšete zprávu na Facebooku?

Kdy napíšete zprávu na Facebooku?

Když někomu napíšete na Facebooku zprávu, zobrazí s vedle vaší zprávy (vpravo) ikony, podle kterých poznáte, jestli je zpráva odeslaná a přečtená. : Šedá šipka znamená, že je zpráva odeslaná. : Šedá značka zaškrtnutí znamená, že je zpráva přečtená. Byly tyto informace užitečné? Jak sedá ke zprávě na Facebooku přidat soubor?

Co se týká zpráv na Facebooku?

Toto se týká zpráv na Facebooku na počítači. Pokud potřebujete nápovědu k aplikaci Messenger nebo webu messenger.com, navštivte centrum nápovědy pro Messenger. Ne, odstraněním zprávu trvale odeberete ze svého seznamu chatů. Můžete ale zprávu skrýt ze svého seznamu chatů tak, že zprávu archivujete.

Jak se doručí vaše zpráva do Facebooku?

Vaše zpráva se doručí do jeho seznamu chatů na Facebooku. Pokud tento uživatel používá Messenger, vaše zpráva se doručí taky do jeho aplikace Messenger. Zprávy, které pošlete někomu, koho nemáte na Facebooku v přátelích, můžou být doručené jako žádosti o zprávy.

Jak poslat zprávu na Facebook?

Zprávu můžete také poslat kliknutím na Zpráva v horní části profilu dané osoby. Byly tyto informace užitečné? Komu můžu na Facebooku posílat zprávy? Toto se týká zpráv na Facebooku na počítači. Pokud potřebujete nápovědu k aplikaci Messenger nebo webu messenger.com, navštivte centrum nápovědy pro Messenger.

Související příspěvky: