Co se týká biologické olympiády?

Obsah

Co se týká biologické olympiády?

Co se týká biologické olympiády?

Česká zemědělská univerzita v Praze a Ústřední komise biologické olympiády oznamují, že Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy vyhlásilo v souladu s Vyhláškou MŠMT č. 55/2005 Sbírky 54. ročník biologické olympiády. Propozice k aktuálnímu 54. ročníku naleznete v rubrice Dokumenty a informace.

Který je dokument biologické olympiády?

Ve stejné rubrice naleznete i další základní dokument Biologické olympiády – Organizační řád. Tématy 54. ročníku jsou: pro kategorie A a B – Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte! a pro kategorie C a D - Těžký život ve vodě. Studijní text stejného názvu naleznete v rubrice Dokumenty a informace.

Co je biologická léčba?

Biologická léčba je nový, moderní způsob léčby řady různých onemocnění, včetně nádorových, autoimunitních či zánětlivých chorob, která využívá přirozenou sílu lidské imunity.

Kdo je 54. ročník biologické olympiády?

Propozice k aktuálnímu 54. ročníku naleznete v rubrice Dokumenty a informace. Ve stejné rubrice naleznete i další základní dokument Biologické olympiády – Organizační řád. Tématy 54. ročníku jsou: pro kategorie A a B – Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte! a pro kategorie C a D - Těžký život ve vodě.

Související příspěvky: