Jaké jsou komentáře ke slovu etiketa?

Obsah

Jaké jsou komentáře ke slovu etiketa?

Jaké jsou komentáře ke slovu etiketa?

Komentáře ke slovu etiketa Jiný pohled Jiný pohled Jiný pohled Jiný pohled Jiný pohled Etiketu ve smyslu společenské interakce ... Etiketu ve smyslu společenské interakce ... Etiketu ve smyslu společenské interakce ... Etiketu ve smyslu společenské interakce ... Etiketu ve smyslu společenské interakce ... etiketa vs etika etiketa vs etika etiketa vs etika etiketa vs etika etiketa vs etika Tato slova by se měla analyzovat a koneč ... Tato slova by se měla analyzovat a koneč ... Tato slova by se měla analyzovat a koneč ... Tato slova by se měla analyzovat a koneč ... Tato slova by se měla analyzovat a koneč ... > neregistrovaný 03.03.2014 14:39 » reagovat 1 more rows ...

Co jsou etiketa a etiketa?

„Etika a etiketa jsou, co se týče původu i významu, naprosto odlišná slova.“ Jednoduchou dedukcí to můžeme uzavřít takto. Kdysi dávno se začala užívat tato slova, ale někde na jejich cestě časem se pak stalo to, že se na území ČR a SR jejich podobnost zapříčinila užívání druhého jako synonyma prvního.

Co znamená etiketa na plese?

Další významy jsou uvedeny na stránce Etiketa (rozcestník). Etiketa na plese. (Londýn, kolem 1895) Etiketa (z francouzského étiquette, lístek, štítek) znamená soubor pravidel zdvořilého chování ve společnosti .

Co je etika?

Etika. Etika (z řeckého ethos – mrav), nebo též teorie morálky je filozofická disciplína, která se zabývá zkoumáním mravní dimenze skutečnosti. Etika zkoumá morálku nebo morálně relevantní jednání a jeho normy. Etika je disciplínou praktické filozofie.

Související příspěvky: