Jak provádět cviky na břicho?

Obsah

Jak provádět cviky na břicho?

Jak provádět cviky na břicho?

Dobrou zprávou je, že cviky na břicho můžete provádět doma každý den jen 10 minut a uvidíte výsledky. Pokud máte ráda kardio cvičení, můžete zkusit třeba bootcamp („tělocvik pro dospělé“), případně praktikujte intenzivní intervalový trénink.

Co je užitečné pro ploché břicho?

Potraviny pro ploché břicho: pomůže okurka i banán, na cereálie pozor 1 Grapefruit. Tato subtropická citrusová plodina obsahuje obrovské množství zdraví prospěšných látek. Od vitaminu C přes... 2 Okurka. Okurka patří mezi jednu z nejméně kalorických potravin, protože ji z více než 90 % tvoří voda. 3 Kapusta. Tato košťálová zelenina má velmi málo kalorií, a přitom je bohatá na... More ...

Jak posilovat břicho doma?

Nejen u cviků doma je dobré se zaměřit na posilování šikmých břišních svalů. Posilujte komplexně - kromě šikmých břišních svalů i přímý břišní sval a samozřejmě core. Dobrou zprávou je, že cviky na břicho můžete provádět doma každý den jen 10 minut a uvidíte výsledky.

Jak zhubnout břicho?

Jak zhubnout břicho 1 aerobní aktivita - cvičte nějakou aerobní aktivitu nejlépe 2 × týdně. Vyberte si to, co vás baví - aerobic, spinning, elliptical, veslování... Při ní se spaluje tuk. 2 jezte pravidelně malé porce jídla - jezte pravidelně 5 - 6 × denně malé porce jídla, nepřejídejte se. Inspirujte se tvorbou dietního jídelníčku. 3 nejezte sladkosti, tučná a smažená jídla - pokud se chcete zbavit posledních špíčků na břiše, nejezte další tuky, jinak nebudete mít ploché břicho.

Související příspěvky: