Co je daň z nemovitostí v Thajsku?

Obsah

Co je daň z nemovitostí v Thajsku?

Co je daň z nemovitostí v Thajsku?

V Thajsku není daň z nemovitostí, která by byla přesným ekvivalentem takové daně používané na Západě. Přesto nejpodobnější jsou následující dva druhy: 1. Pozemková daň - ta je ale tak minimální, že v praxi se obvykle čeká řadu let, až se naakumuluje částka která je poté předepsána. 2.

Může cizinec dostat hypotéku v Thajsku?

Cizinec zpravidla nemůže v Thajsku dostat hypotéční úvěr. Ale většina thajských finančních institucí poskytuje půjčky na nákup nemovitostí Thajcům a thajským společnostem. Developerské společnosti obvykle nabízí zprostředkování nějakého úvěrového balíčku od finanční instituce.

Co jsou thajské půjčky na nákup nemovitostí?

Ale většina thajských finančních institucí poskytuje půjčky na nákup nemovitostí Thajcům a thajským společnostem. Developerské společnosti obvykle nabízí zprostředkování nějakého úvěrového balíčku od finanční instituce. Po zaplacení zálohy v hotovosti je zbytek zaplacen prostřednictvím hypotéky se zástavou bance.

Mohu vlastnit dům v Thajsku?

Mohu vlastnit dům a půdu v Thajsku? Podle thajského práva může jakákoliv osoba zaregistrovat jakýkoliv druh stavby jejím vlastním jménem, tudíž i cizinec může vlastnit stavbu (např. dům) a může zaregistrovat takové vlastnictví u místně příslušného Okresního pozemkového úřadu. Je mu zaručena jistota vlastnictví tohoto domu.

Související příspěvky: