Co je stávka?

Obsah

Co je stávka?

Co je stávka?

Stávka má čtyři základní znaky: 1 Jedná se o částečné či úplné přerušení práce zaměstnanců, nemusí být však přerušeny všechny činnosti; zaměstnanci... 2 Stávka představuje dohodnutý skupinový projev zaměstnanců – jednotlivec nemůže vést individuální stávku; k přerušení... 3 Stávka je projev konfliktu kolektivních zájmů a prostředkem kolektivního pracovního boje – odpovědnost... More ...

Jak nastavit aplikaci a oznámení?

V telefonu otevřete aplikaci Nastavení. Klepněte na Aplikace a oznámení Rozšířená nastavení Výstražné zprávy (bezdrátové). Vyberte, jak často chcete upozornění dostávat a která nastavení chcete zapnout. Pokud možnost Aplikace a oznámení nevidíte, požádejte o pomoc výrobce zařízení.

Jak vymazat Tichá oznámení?

Chcete-li vymazat jedno oznámení, přejeďte přes něj doprava nebo doleva. Chcete-li vymazat všechna oznámení, přejděte do spodní části seznamu oznámení a klepněte na Vymazat vše. Pokud chcete vymazat všechna tichá oznámení, klepněte vedle možnosti Tichá oznámení na Zavřít . Poznámka: Některá oznámení lze vymazat, až když jsou vyřízena.

Související příspěvky: