Jak se nakrájí zelená rajčata?

Obsah

Jak se nakrájí zelená rajčata?

Jak se nakrájí zelená rajčata?

Zelená rajčata - recept: Kvalitní zelená rajčata nakrájíme na plátky. Půlku cukru s troškou vody rozvaříme, přidáme ocet a do vroucího roztoku vkládáme po částech rajčata. Půlku cukru s troškou vody rozvaříme, přidáme ocet a do vroucího roztoku vkládáme po částech rajčata.

Jak na nakládané rajčata?

Nakládaná zelená rajčata 1 1 kg zelených rajčat 2 několik větviček kopru 3 2–3 bobkové listy 4 2–3 čerstvé nebo sušené červené chilli papričky 5 1,5 lžíce hořčičných semínek 6 1 lžíce celého černého pepře 7 4–5 hřebíčků 8 1 litr ovocného octa 9 125 ml vody 10 4 lžíce medu 11 1 lžíce soli More ...

Co se zelenými rajčatami dělat?

Co se zelenými rajčaty? 30 / 10 / 2013. Co se zelenými rajčaty? Ze zelených rajčat není třeba dělat úplné strašáky. Ano, obsahují solanin, ale jeho množství se snižuje kvašením a tepelnou úpravou. Obecně se však doporučuje nekonzumovat denně víc než 100 g zelených rajčat a dětem se nedoporučují vůbec.

Jak předejdete rajčata?

Nejlépe jí předejdete tak, že nenecháte rajčata dotýkat se země. Pokud se větvičky rajčat ohnou pod tíhou plodů, podepřete je prkýnkem, kouskem dřeva (každý správný hospodář si schovává každý kousek dřeva, protože ví, že se bude hodit).

Související příspěvky: