Jak se zbavit těžkých kovů z těla?

Obsah

Jak se zbavit těžkých kovů z těla?

Jak se zbavit těžkých kovů z těla?

Proto je lepší nejprve vyloučit těžké kovy z ostatních tělesných tkání a teprve pak se zbavit zubních výplní z amalgámu. Odstranění těžkých kovů z těla je známo jako chelace. Jaké jsou potraviny s přirozenými chelatačními vlastnostmi?

Jak vyloučit těžké kovy?

Už zde nám mohou pomoci zelené potraviny, třeba Mladý ječmen Aktif nebo Chlorella pyrenoidosa Aktif. Druhým a nejdůležitějším krokem je zabránit, aby se těžké kovy nezačaly zpětně vstřebávat v tlustém střevě. Vyloučit těžké kovy z našeho těla není totiž vůbec jednoduché. Rtuť i další těžké kovy jsou vylučovány našimi játry skrz žlučové cesty do ...

Proč jsou těžké kovy těžké?

Narušují funkci imunitního systému a oslabují jeho schopnost nalézat a ničit vznikající rakovinové buňky v době, kdy je nádorové bujení ještě schopen zastavit. Že se v našem těle nachází těžké kovy, mnoho lidí vůbec netuší. Přitom jsou to právě těžké kovy, které mají kromě dědičnosti a špatné životosprávy lví podíl na vzniku nádorů.

Proč se v našem těle nachází těžké kovy?

Těžké kovy působí v lidském těle jako jed. Narušují funkci imunitního systému a oslabují jeho schopnost nalézat a ničit vznikající rakovinové buňky v době, kdy je nádorové bujení ještě schopen zastavit. Že se v našem těle nachází těžké kovy, mnoho lidí vůbec netuší.

Související příspěvky: