Jaké jsou výhody prodeje na Amazonu?

Obsah

Jaké jsou výhody prodeje na Amazonu?

Jaké jsou výhody prodeje na Amazonu?

Několikráte jsem sondoval prodej na Amazonu prostřednictvím FBA nebo přímého prodeje zákazníkům, ale vždy jsem si nakonec spočítal, že vynaložené výnosy nejsou adekvátní vynaloženému úsilí při prodeji jinými kanály. Začátkem loňského roku nás oslovil Amazon sám s tím ,že by chtěl prodávat naše produkty na německém Amazonu.

Kdy zalistujete produkt na Amazon?

Jakmile zalistujete produkt na Amazon, je připraven ihned k prodeji. Nejste závislí na Amazonu, rozesíláte produkt sami. Platíte méně poplatků Amazonu, pokud umíte skladovat, balit a rozesílat produkt levněji než Amazon. Nejste omezeni restrikcemi, které se vztahují na některé produkty při využívání FBA.

Jak nastavit prodej zboží na Amazonu?

V prvním díle seriálu o podnikání na Amazonu se podíváme, jak nastavit prodej zboží na autopilota – odkudkoliv na světě. Vysvětlíme si rozdíl mezi službou FBA a FBM a proč chytří prodejci používají FBA. Nakonce si ukážeme tři obchodní modely, jak se na Amazonu dají vydělávat peníze.

Jakmile zákazník objedná zboží na Amazonu?

Jakmile zákazník objedná na Amazonu zboží, prodejce ho z vlastního skladu a na své náklady zabalí a odešle na adresu zákazníka. Prodejce se také stará sám o veškerý zákaznický servis a vyřizuje případné vratky, reklamace nebo zpožděné dodávky.

Související příspěvky: