Kdo je první bankovní směrovací číslo?

Obsah

Kdo je první bankovní směrovací číslo?

Kdo je první bankovní směrovací číslo?

Obecně je prvních devět číslic číslo ABA Bank Routing Number. Toto číslo je specifické pro banky nebo finanční instituce ve Spojených státech. Tato směrovací čísla jsou jednoduchým způsobem, jak zjistit, kde je účet veden. Pro vás obdivovatelé historie, v roce 1911, asociace amerických bankéřů (ABA) začala používat bankovní směrovací čísla.

Jak najít směrovací číslo Aba?

Směrovací číslo ABA slouží k správnému určení bankovních transakcí ACH. Zde je návod, jak najít směrovací číslo vaší banky a jak ji používat. Tento minulý víkend jsem nastavil přímý vklad na podnikovou platbu, kterou obdržím každý měsíc. Prodejce požadoval pouze tři informace: (1) název mé banky, (2) číslo účtu a (3) číslo ABA směrování banky.

Kde se zveřejňují směrovací čísla banky?

Téměř všechny banky zveřejňují na svých internetových stránkách své směrovací čísla pro každý stát (případně každý region v rámci státu). Dále můžete najít číslo směrovací čísla finanční instituce u národního registrátora, který se v současné době nazývá Accuity.

Jaké jsou směrovací čísly Bank?

Pro vás obdivovatelé historie, v roce 1911, asociace amerických bankéřů (ABA) začala používat bankovní směrovací čísla. V současné době existuje téměř 27 000 směrovacích čísel bank v rámci Spojených států a jejich území.

Související příspěvky: