Kdo spí tak, aby měli mobilní telefon v dosahu?

Obsah

Kdo spí tak, aby měli mobilní telefon v dosahu?

Kdo spí tak, aby měli mobilní telefon v dosahu?

Nejméně 40% Američanů přiznává, že spí tak, aby měli mobilní telefon vždy v dosahu. Ve věkové skupině 25 - 29 let je tento počet ještě větší - dosahuje dokonce až 80%.

Jak se těšíte, když nemáte mobilní telefon?

Když u sebe nemáte mobilní telefon nebo když se vám vybila baterie a nemůžete si mobil rychle nabít cítíte úzkost a jste ve stresu. Když jste mimo dosah signálu mobilního telefonu máte pocit, že o něco přicházíte. Už se těšíte až dáte zase novou fotku z dovolené na Facebook.

Kdo spí s mobilním telefonem?

To platí zejména o situacích, které jsou mimo vaší přiměřenou kontrolu. Tento problém ještě zhoršuje skutečnost, že většina lidí spí se svým mobilním telefonem. Nejméně 40% Američanů přiznává, že spí tak, aby měli mobilní telefon vždy v dosahu. Ve věkové skupině 25 - 29 let je tento počet ještě větší - dosahuje dokonce až 80%.

Kdo spí se svým mobilním telefonem?

Tento problém ještě zhoršuje skutečnost, že většina lidí spí se svým mobilním telefonem. Nejméně 40% Američanů přiznává, že spí tak, aby měli mobilní telefon vždy v dosahu. Ve věkové skupině 25 - 29 let je tento počet ještě větší - dosahuje dokonce až 80%. To znamená, že drtivá většina lidí “spí se svým mobilem”. ( 5)

Související příspěvky: