Jak najít polohu v mapách Google?

Obsah

Jak najít polohu v mapách Google?

Jak najít polohu v mapách Google?

Jak měnit velikost mapy a textu, přibližovat, otáčet a naklánět v Mapách Google. Pokud chcete urychlit hledání míst a tras ve svém okolí, můžete mapu vycentrovat podle své aktuální polohy. Jak najít aktuální polohu v Mapách Google.

Můžete použít Mapy Google na svém počítači?

Mapy Google můžete na svém počítači, telefonu či tabletu používat různými způsoby. Můžete provádět například činnosti, které uvádíme níže. Tip: Některé funkce mohou být v určitých oblastech nedostupné. Vyhledávejte místo nebo kategorii místa, nedávná vyhledávání nebo trasu.

Jak používat Mapy Google na počítači?

Mapy Google můžete používat na počítači, telefonu nebo tabletu k hledání a objevování míst a cest. Na počítači otevřete Mapy Google. Na telefonu nebo tabletu použijte aplikaci Mapy Google. Tento průvodce vás naučí začít rychle používat Mapy Google. Uložte si adresu domova a zaměstnání, abyste je nemuseli zadávat vždy znovu.

Jak usnadnit práci s mapou Google?

Chcete-li na mapě zobrazit větší podrobnosti, můžete ji přiblížit nebo oddálit. Práci s aplikací Mapy Google si na svém mobilním zařízení můžete usnadnit i pomocí gest, jako je otáčení, naklánění nebo přiblížení. Jak měnit velikost mapy a textu, přibližovat, otáčet a naklánět v Mapách Google.

Související příspěvky: