Jak můžu svůj účet trvale odstranit?

Obsah

Jak můžu svůj účet trvale odstranit?

Jak můžu svůj účet trvale odstranit?

Jak můžu svůj účet trvale odstranit? Když budete chtít, můžete se před odstraněním účtu přihlásit a stáhnout si kopii svých informací (jako jsou fotky a příspěvky) z Facebooku, případně také kopii informací ze služby Oculus, pokud se do této služby přihlašujete pomocí svého Facebook účtu.

Můžete-li přenést data do jiného účtu?

Chcete-li však přenést data z jednoho účtu do jiného, lze to provést v rámci jednotlivých služeb. Pokud chcete začít používat novou službu, nemusíte vytvářet další účet Google. Stačí se přihlásit pomocí stávajícího účtu Google. Do začátku navštivte tento seznam služeb. Pokud používáte Gmail, můžete ho kdykoli přidat do svého účtu.

Jak odstranit účet?

Trvalé odstranění účtu: Vpravo nahoře na Facebooku klikněte na . Vyberte Nastavení a soukromí > Nastavení. Ve sloupci vlevo klikněte na Vaše informace na Facebooku. Klikněte na Deaktivace a odstranění. Zvolte Trvale odstranit účet a klikněte na Pokračovat v odstranění účtu.

Jak dlouho může proces odstranění účtu uběhnout?

Pokud od chvíle, kdy jste spustili proces odstranění účtu, uběhlo méně než třicet dnů, můžete odstranění účtu zrušit. Po třiceti dnech budou váš účet a všechny informace v něm trvale odstraněny a vy nebudete moct získat žádnou z těchto informací zpět. Od začátku procesu po odstranění všeho, co jste kdy zveřejnili, může uběhnout až 90 dní.

Související příspěvky: