Kde platí zákaz jízdy kamiony v Německu?

Obsah

Kde platí zákaz jízdy kamiony v Německu?

Kde platí zákaz jízdy kamiony v Německu?

V Německu platí zákaz jízdy o neděli a ve svátek pro kamiony o celkové hmotnosti nad 7,5 tuny nebo pro kamiony s přívěsem. Mezi půlnocí a 22 hodinou nesmí kamiony vyjet na silnice.

Co se děje v Německu?

Země: Německo Štítky: Autobusová doprava Nákladní doprava Dopravní informace Pro osoby, vstupující na území Německa ze zemí, které jsou považovány za rizikové z hlediska onemocnění covid-19, platí od 14. ledna 2021 nové podmínky, které stanoví požadavky na elektronickou předběžnou-registraci a povinné testování.

Kdo je Německo?

Německo(oficiální název Spolková republika Německo, zkratka SRN; německy: Bundesrepublik Deutschland, neoficiální německá zkratka BRD) je středoevropskýstát, rozdělený na 16 spolkových zemí. Na západě sousedí Německo s Francií, Lucemburskem, Belgiía Nizozemskem.

Kdo je největším německým městem?

Pět největších německých měst s počtem obyvatel v srpnu 2018: 1 Berlín, 3,64 milionu obyvatel 2 Hamburk, 1,84 milionu obyvatel 3 Mnichov, 1,47 milionu obyvatel 4 Kolín nad Rýnem, 1,09 milion obyvatel 5 Frankfurt nad Mohanem, 753 056 obyvatel More ...

Související příspěvky: