Jak opravit pády v Firefoxu?

Obsah

Jak opravit pády v Firefoxu?

Jak opravit pády v Firefoxu?

U programu WindowBlinds se vyskytuje známá chyba, která ve Firefoxu způsobuje pády. Zde naleznete pár způsobů, jak problém ošetřit. Hlášení Firefoxu o připnutí veřejných klíčů: o co jde a co s tím. Hlášení o zdraví Firefoxu vás informuje o tom, jak si vede váš Firefox 58 nebo nižší v oblasti výkonu a stability.

Co dělat, když po aktualizaci na Firefox 84 na počítači Mac?

Co dělat, když po aktualizaci na Firefox 84 na počítači Mac s Apple Silicon dochází na Netflixu k chybám. Když jsou vaše vyhledávání ve Firefoxu přesměrovávána na nesprávnou stránku, může být příčinou váš poskytovatel Internetu, doplněk, nástrojová lišta nebo malware.

Jak opravit obnovu Firefoxu?

Obnova Firefoxu dokáže opravit řadu problémů tím, že uvede Firefox do výchozího stavu, přičemž vaše důležitá data jako záložky či hesla zůstanou zachována. Organizace Mozilla neposkytuje telefonickou podporu, ani si za software, aktualizace ani technickou podporu nic neúčtuje.

Jak pozměnit zástupce Firefoxu?

Někteří poskytovatelé softwaru mohou pozměnit zástupce Firefoxu, aby se při jeho spuštění vždy otevřela jejich stránka. Zde se dozvíte, jak to napravit. Pokud Firefox při svém spuštění opakovaně padá a jiná řešení nefungují, často pomůže jeho odinstalace a opětná instalace.

Související příspěvky: