Jak na dobití kreditu u T-Mobile?

Obsah

Jak na dobití kreditu u T-Mobile?

Jak na dobití kreditu u T-Mobile?

Jak na dobití kreditu u T-Mobile. Dobití kreditu kartou na webu T-mobile provedete kliknutím na tento odkaz. Další možnosti jsou: přihlášením do sekce Můj T-Mobile - kredit je dobitý ihned, ale zaplatíte ho až ve svém Vyúčtování, přes mobilní aplikaci Můj T-Mobile. na prodejnách T-Mobile,

Jak zjistíte výši kreditu?

Svou výši kreditu zjistíte jednoduše zaslání SMS zdarma ve tvaru: KREDIT na telefonní číslo 4343. Během několika vteřin maximálně minut obdržíte informaci o výši vašeho kreditu. Pozor, pokud máte vyčerpaný kredit nebo jste dokonce v minusu, SMS se vám odeslat nepodaří.

Jak zjistit stav kreditu O2?

Jak zjistit stav kreditu O2. Společnost O2 nabízí jednoduchou a rychlou možnost získání stavu kreditu. Stačí si na svém telefonu vytočit číslo *101*# a jakoby zavolat.

Jak zjistit stav kreditu Vodafone?

Jak zjistit stav kreditu Vodafone 1 U tohoto telefonního operátora stačí vyťukat *22# a odeslat jako hovor. 2 Vodafone poskytuje ale hned několik možností, jak zjistit výši svého kreditu – jeden z dalších způsobů je prostřednictvím SMS. Zde pošlete SMS ve tvaru KOLIK KREDIT na telefonní číslo 7700. 3 Taktéž menu Můj Vodafone poskytuje možnost zjištění výše kreditu a to v sekci Útrata a Vyúčtování -> Aktuální útrata a čerpání.

Související příspěvky: