Kdo je nejlepší rodinná auta se spolehlivými motory?

Obsah

Kdo je nejlepší rodinná auta se spolehlivými motory?

Kdo je nejlepší rodinná auta se spolehlivými motory?

Nejlepší ojetá rodinná auta se spolehlivými motory 1 Škoda Fabia II Combi. V relaci „okolo 100 000 Kč“ zůstává nejlepší volbou druhá generace Fabie. Není to krasavec, ale se... 2 Dacia Logan MCV. V našich žebříčcích doporučených aut se Dacie objevují často. ... Komu už dosloužila první generace... 3 Kia Ceed SW 1.6 CRDI. Druhá generace Ceedu se dá pořídit za zajímavé peníze i... More ...

Jaké jsou kritéria pro rodinné auto?

Rodinné auto by však mělo splňovat tři hlavní kritéria - spolehlivost, bezpečnost, prostornost i slušnou spotřebu. To vše splňují nejlepší a nejspolehlivější MPV na trhu. MPV je zkratka pro anglický výraz “multi-purpose vehicle, v Severní Americe používají označení minivan a východní Asie užívá označení MUV (mulit-utility vehicle).

Kdo je nejspolehlivější MPV?

To vše splňují nejlepší a nejspolehlivější MPV na trhu. MPV je zkratka pro anglický výraz “multi-purpose vehicle, v Severní Americe používají označení minivan a východní Asie užívá označení MUV (mulit-utility vehicle). Ve všech případech se jedná o různé názvy pro prostorný osobní vůz, který svým vzhledem připomíná menší dodávku.

Související příspěvky: