Kde byl původní Xbox One Černý?

Obsah

Kde byl původní Xbox One Černý?

Kde byl původní Xbox One Černý?

Kde byl původní Xbox One černý, Xbox One S je bílý. Konzola samotná je o 40% menší než konzola Xbox One a nemá masivní mocné cihlové těleso Xbox One. Konzola byla přepracována malými, chytrými způsoby. Nyní je umístěn port USB na přední straně konzoly namísto na straně, například usnadňuje připojení USB karet.

Jak je Xbox One s lepší než Xbox One?

Xbox One S by měl být přibližně stejný jako původní Xbox One a je to novější a lepší. Nicméně, staré modely modelu Xbox One mohou být o něco levnější, zejména pokud jste ochotni koupit použité nebo renovované. Původní konzola Xbox One pravděpodobně zmizí z obchodních regálů jeden den. Pokud již máte Xbox One, Xbox One S není obrovský upgrade.

Co je na zadní straně konzoly Xbox One s?

Xbox One S nemá na zadní straně konzoly vyhrazený port Kinect, jak to dělá původní Xbox One. Pokud si koupíte Kinect a chcete jej používat s vaším zařízením Xbox One S, musíte si od firmy Microsoft koupit adaptér Kinect-to-USB. Nový řadič dodávaný s produktem Xbox One S je také bílý.

Jaký je výkon procesoru Xbox One X?

Microsoft inzeruje "6 teraflops" výkonnosti zpracování, což je čtyřikrát a půlkrát lepší než současný Xbox One a více než 4,2 teraflops PlayStation 4 Pro. Grafický procesor Xbox One X běží na úrovni 1172MHz, zlepšení oproti původnímu Xbox One 853MHz.

Související příspěvky: