Jaká je cena motocyklu v hotovosti?

Obsah

Jaká je cena motocyklu v hotovosti?

Jaká je cena motocyklu v hotovosti?

Kupní cena bude zaplacena kupujícím v hotovosti při podpisu této smlouvy. Podpis prodávajícího pod touto smlouvou je zároveň potvrzením o převzetí výše uvedené částky. 3. Prodávající předal kupujícímu při podpisu této smlouvy motocykl specifikovaný v čl. 1 této smlouvy.

Co je motocykl?

Motocykl. Motocykl (hovorově motorka) je dvoukolový dopravní prostředek poháněný spalovacím nebo elektrickým motorem. Kola jsou umístěna za sebou a pohonná jednotka (motor a převodovka) mezi nimi. Řidič sedí na motocyklu obkročmo a směr jízdy řídí přenášením váhy (naklánění motocyklu).

Co se týče cestovních motocyklů?

Cestovní motocykly mohou být vybaveny postranním vozíkem (sajdkára – sidecar). Naháč (Naked bike) Naked bike. Jedná se o motocykl bez kapotáže nebo pouze s malou aerodynamickou kapotáží, který se od supersportovních motocyklů liší i svou ergonomií. Jezdec zde má obvykle vzpřímenější pozici, která je pohodlnější i ...

Jaké jsou skryté vady prodávaného motocyklu?

Prodávající prohlašuje, že mu nejsou známy žádné skryté vady prodávaného motocyklu, na které by kupujícího neupozornil. 8. Smluvní strany prohlašují, že se seznámily s celým obsahem této smlouvy a že smlouvu uzavřely svobodně a vážně, nikoli v tísni či za nevýhodných podmínek, což potvrzují svými níže uvedenými podpisy.

Související příspěvky: