Kde jsou TSA zámky otevřeny?

Obsah

Kde jsou TSA zámky otevřeny?

Kde jsou TSA zámky otevřeny?

Některé TSA zámky mají indikátor, který vlastníka zavazadla upozorní na to, že byl zámek otevřen univerzálním klíčem. TSA je ochrannou známkou společnosti Travel Sentry (Cestovní hlídka), která musí schválit všechny designy zámků a opatřit je identifikační značkou v podobě červeného diamantu.

Kde je TSA kontrolováno?

V současnosti je bezpečnostními pracovníky TSA kontrolováno zhruba 450 letišť po celém světě. Od května 2017 probíhá TSA kontrola i na pražských letištích. Pokud tedy plánujete vycestovat, bude pro Vás TSA zámek nezbytností! Jak nastavit vlastní kombinaci?

Co je to TSA zámek?

V případě běžných zámků to pak může mít za následek vylomený či přeštípnutý zámek, někdy i zničený kufr. Proto je víc než vhodné na takové cesty brát zavazadlo se speciálním TSA zámkem, který kontroloři snadno otevřou a opět uzavřou. Pokud o tomto zámku chcete vědět více, neváhejte číst dál. Co je to TSA?

Co se týče TSA zámků?

TSA zámky se od sebe často liší, zde představujeme jeden možný systém integrovaného TSA zámku, na vašem kufru můžete najít jiný typ, ale zacházení je často intuitivní a velmi snadné. Než začnete TSA zámek používat, ujistěte se, že se zipy mohou volně pohybovat pouze, když je na zámku nastaven na tovární kód „0-0-0“.

Související příspěvky: