Co se týče zábavních parků?

Obsah

Co se týče zábavních parků?

Co se týče zábavních parků?

A jedna peněženka, chtělo by se dodat. Zábavních parků jsou v Americe desítky, navzájem se od sebe liší nejen názvem. Klasickému zábavnímu parku se říká “amusement park”, spektrum jeho atrakcí je široké – od dětských kolotočů přes sjezd vody na kládě (log flume) až po adrenalinové horské dráhy.

Kdo je nejstarší Zábavný park v USA?

Druhý nejstarší zábavný park v USA drží také světový rekord co do počtu atrakcí, kterých tu je celkem 72. Kings Island je jeden z nejnavštěvovanějších parků v USA, leží ve státě Ohio a vyhlášený je zejména atrakcemi vhodnými pro celou rodinu.

Kde jsou zábavní parky v Americe?

Parky jako je Disneyland, Universal Studios nebo Six Flags přináší extrémní porci zábavy koncentrovanou na jediném místě. Na to, aby jste si ho prošli celý, vám bude stěží stačit jeden den. A jedna peněženka, chtělo by se dodat. Zábavních parků jsou v Americe desítky, navzájem se od sebe liší nejen názvem.

Kde jsou nejnavštěvovanější parky?

Kings Island je jeden z nejnavštěvovanějších parků v USA, leží ve státě Ohio a vyhlášený je zejména atrakcemi vhodnými pro celou rodinu. Horských drah zde mají kolem čtrnácti, jedna z nich se jmenuje Banshee a je držitelkou rekordu pro nejdelší závěsnou horskou dráhu světa.

Související příspěvky: