Co se týče ventilátorů na zdi?

Obsah

Co se týče ventilátorů na zdi?

Co se týče ventilátorů na zdi?

Pokud ventilátor odvádí vzduch pouze přes zeď do venkovního prostoru, postačí ventilátor s menším dopravním tlakem (většinou axiální). Tyto ventilátory jsou velmi elegantní, oběžné kolo i motor je schován ve zdi na stěně je viditelná pouze krycí mřížka.

Jaká je hodnota ventilátoru v koupelně?

Pro malé koupelny tedy platí hodnota menší, pro velké koupelny hodnoty vyšší. Běžně se vystačí s výkonem 60 - 150 m 3 /h. Záleží samozřejmě také na tom, jak dlouho je ventilátor v chodu. Pokud větrání běží trvale vystačí s menším průtokem vzduchu a obráceně.

Jak vybrat ventilátor pro koupelnu?

Nabídka malých ventilátorů pro koupelny je dnes velmi široká. Různé konstrukční řešení, vzduchový výkon, krytí, spotřeba energie, hlučnost nebo vzhled malých ventilátorů umožňují každému vybrat si vhodný výrobek pro svůj prostor. Větrání obytných a hygienických místností v bytě jsou spojité nádoby.

Jak montovat radiální ventilátor?

Luxusnější radiální ventilátory lze montovat do podhledu nebo na stěnu tak, že krycí deska ventilátoru je v rovině s podhledem nebo obkladem a vlastní tělo ventilátoru je skryté. V případě, že žádný ventilátor nechcete vidět, může být ventilátor v potrubním provedení a otvor pro sání vzduchu zakončen vyústkou. 4. Montážní poloha

Související příspěvky: