Kdy dostanete nový Android telefon?

Obsah

Kdy dostanete nový Android telefon?

Kdy dostanete nový Android telefon?

Poté, co dostal nový Android telefon, uvědomujete si, že všechna data, včetně oblíbené aplikace, kontakty, SMS a fotografie, jsou pořád na starém telefonu. Pokud jste frustrován o přenos dat na nový Android telefon, jsem si jistý, že jste právě přišel na správné místo.

Jak nainstalovat telefon do Recovery módu?

Postup je následující: 1 Restartujte telefon do recovery módu. Postup se liší podle konkrétního modelu telefonu – nahlédněte tedy do uživatelské příručky. ... 2 Po nabootování do recovery módu hledejte v menu položku pojmenovanou ,,Backup“ anebo ,,Nandroid“ a vytvořte novou zálohu systému. Měli byste vystačit s výchozím nastavením zálohování. ... 3 Spusťte zálohování a čekejte, až doběhne do konce. Může to nějakou dobu trvat, tak buďte trpěliví a raději dejte telefon na nabíječku.

Kde se zobrazí nový Android telefon?

Zdrojový telefon, starý Android, je zobrazena na levé straně okna, a nový Android telefon, známý jako cílový telefon, zobrazí se na pravé straně. Zaškrtnutím vymazat data před kopie MobileTrans software odstraní data na nový Android telefonu ukládat ty ze starého telefonu.

Související příspěvky: