Jaké jsou účinky kopřivy?

Obsah

Jaké jsou účinky kopřivy?

Jaké jsou účinky kopřivy?

Léčivé účinky kopřivy 1 Pití kopřivového čaje podpoří metabolismus, pročistí organismus od škodlivých látek a urychlí regeneraci tkání. 2 Posiluje imunitu a odolnost vůči nachlazení. 3 Je dobrým pomocníkem v boji proti stresu a únavě. 4 Pomáhá při onemocnění jater, žlučníku, sleziny či žaludečních vředech. 5 Kopřiva působí močopudně, pomáhá na záněty močových cest a při problémech s močovými kameny.

Jak vybrat kopačku?

Při výběru kopaček bys především měl vědět, na jakém povrchu budeš hrát. Poradíme ti při tvém rozhodovaní. Tvrdý povrch (hard ground) - pevný, přírodní povrch, na který se používají tzv. lisovky, které tlumí nárazy na tvrdém povrchu a nabízí komfort pro tvé nohy.

Jaké jsou účinky kopřivového čaje?

Kopřivový čaj a jeho léčivé i něžádoucí účinky 1 Zdravé močové cesty. Kopřiva pomáhá vyplachovat škodlivé bakterie z močového traktu, což může pomáhat jedincům... 2 Proti bolestem a artritidě. Kopřiva je výborná k léčbě bolestí zapříčiněných artritidou a pro tyto účinky je užívána... 3 Regulace hladiny cukru v krvi. Kopřivový čaj pomáhá snižovat vysokou hladinu cukru... More ...

Kdy vyniká Kopřiva?

Tím vyniká kopřiva. Tyto sloučeniny mohou hrát důležitou roli v prevenci a léčně chronických onemocnění souvisejících se záněty, jako je třeba cukrovka, obezita, rakovina a onemocnění srdce. Konkrétně polyfenoly nacházející se v kopřivách vykazují určitý potenciál pro léčbu rakoviny prsu a prostaty.

Související příspěvky: