Jaké jsou rozdíly mezi iPhone XS a iPhone XS?

Obsah

Jaké jsou rozdíly mezi iPhone XS a iPhone XS?

Jaké jsou rozdíly mezi iPhone XS a iPhone XS?

Apple také rovnou vydal zvětšenou verzi iPhonu XS a pojmenoval ji jako iPhone XS Max. Jaké jsou mezi těmito telefony rozdíly? Apple iPhone XS Max má větši display (6,5 palců oproti 5,8 palcům) a vyšší rozlišení (2688 x 1242 oproti 2436 x 1125 px).

Co je iPhone XR?

IPhone XR – konstrukce a odolnost. Telefony Apple iPhone XR nabízí precizní konstrukci se skleněnými zády a rámečkem z leteckého hliníku s odolností IP67 (ponoření na 30 minut do hloubky 1 metru). iPhone XR má navíc tvrzené sklo Gorilla Glass 6, které ochrání displej od poškrábání.

Proč je iPhone XR levnější než iphon XS?

Apple iPhone XR je oproti iPhonu XS levnější (momentálně cca 7500 Kč) a Apple u tohoto telefonu pár kompromisů udělal. Nejvíce se šetřilo na displeji - je použit pouze LED panel s rozlišením 1792 x 828 bodů, což při úhlopříčce 6,1 palců není žádná sláva a hodně lidí právě display vidí jako největší slabinu levnějšího z nových iPhonů.

Jaké jsou vlastnosti telefonu Apple iPhone XR?

Telefony Apple iPhone XR nabízí precizní konstrukci se skleněnými zády a rámečkem z leteckého hliníku s odolností IP67 (ponoření na 30 minut do hloubky 1 metru). iPhone XR má navíc tvrzené sklo Gorilla Glass 6, které ochrání displej od poškrábání. Tvrzené sklo má navíc oleofobní vrstvu, která brání ulpívání otisků prstů.

Související příspěvky: