Jak se formátování disku provádí?

Obsah

Jak se formátování disku provádí?

Jak se formátování disku provádí?

Formátování disku se dá provádět řadou způsobů, záleží o jaký disk určený k formátování se jedná a v jaké fázi práce se soubory se právě ve chvíli, kdy hodláme formátovat, nacházíme. První formátování se provádí při instalaci systému.

Jak odstranit profil ze správce profilů?

Po spuštění Správce profilů (viz výše) můžete odstranit nějaký stávající profil: Ve Správci profilů vyberte profil, který chcete odstranit, a klikněte na tlačítko Smazat profil... . Tlačítko Nemazat soubory odstraní profil ze Správce profilů, ale data z něj zůstanou na vašem počítači zachována, takže je neztratíte.

Jak vytvořit nový profil?

Objeví se Průvodce vytvořením nového profilu. Klikněte na tlačítko Další a zadejte název profilu. Zvolte název, který je popisný, jako např. své osobní jméno. Tento název nebude exponován na Internetu. Ignorujte tlačítko Vybrat složku..., pokud si nepřejete vybírat umístění profilu.

Jak nastavit umístění profilu?

Klikněte na tlačítko Další a zadejte název profilu. Zvolte název, který je popisný, jako např. své osobní jméno. Tento název nebude exponován na Internetu. Ignorujte tlačítko Vybrat složku..., pokud si nepřejete vybírat umístění profilu. Poznámka: Pokud si zvolíte vlastní umístění profilu, uložte ho do nové či prázdné složky.

Související příspěvky: