Co bychom neměli dávat do mikrovlnné trouby?

Obsah

Co bychom neměli dávat do mikrovlnné trouby?

Co bychom neměli dávat do mikrovlnné trouby?

8 věcí, které bychom nikdy neměli dávat do mikrovlnky! 1 Čerstvé ovoce. Nikdy nedávejte čerstvé ovoce do mikrovlnné trouby. Teplem se zničí veškeré vitaminy, ale například hroznové víno může ve vteřině vybuchnout a rozletět se na všechny strany. 2 Chilli papričky. Chilli papričky, obzvláště ty sušené, mohou způsobit velmi nepříjemný zážitek. ... 3 Vejce. Uvařit vejce natvrdo v mikrovlnce vám bude trvat jen chvilku, ale následek bude nejspíš neodstranitelný.

Jak mikrovlnnou troubu použít při vaření?

Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou.

Co je mikrovlnná trouba?

Mikrovlnná trouba je v dnešní době velmi praktickým pomocníkem, který slouží především k rychlé přípravě pokrmů. Mezi její základní funkce patří zejména ohřev a rozmrazování, k těm rozšířeným pak gril nebo horký vzduch. Přečtěte si, jaké parametry při výběru mikrovlnky zohlednit.

Co je mikrovlnná trouba s grilem?

Mikrovlnná trouba s možností vestavby je kvalitním a moderním spotřebičem do každé kuchyně. Disponuje nenápadným černým povrchem, elektronickým ovládáním a objemem 20 litrů. ... Mikrovlnná trouba s grilem patří svými funkcemi mezi nepostradatelné domácí pomocníky.

Související příspěvky: