Jak se pustíte do rozvodu?

Obsah

Jak se pustíte do rozvodu?

Jak se pustíte do rozvodu?

Provedeme vás celým rozvodovým procesem od podání žádosti o rozvod po jeho schválení soudem. Zajistíme nejlepší možný výsledek pro vás, dítě i vaše majetkové poměry. Postupujeme rychle, zkušeně a diskrétně. Zaplatit přitom můžete až po poskytnutí služby. Než se do celého procesu pustíte, je dobré vědět, jaké máte možnosti.

Kdo může podat návrh na rozvod?

Návrh může podat jeden z manželů, nebo pokud jsou oba manželé dohodnuti, podávají návrh společný (podle toho se pak také může lišit to, k jakému soudu se návrh podá). Na návrh je potřeba nalepit kolek v hodnotě 2.000 Kč, nebo takovou částku zaplatit na účet soudu jako soudní poplatek. Co se píše do žádosti o rozvod?

Jak získat vzor žádosti o rozvod?

Získáte vzor žádosti o rozvod a všechny důležité informace k ní. Budete vědět, jak vyřešit situaci s dětmi, alimenty či společným majetkem. Manželství se uzavírá před úředníky matriky, anebo v kostele. Pokud chcete manželství rozvést, budete muset k soudu. Jako první krok tedy musíte podat návrh na rozvod manželství k soudu.

Co je rozvod na základě dohody manželů?

Vzory podání - nesporný rozvod = rychlý rozvod Rozvod na základě dohody manželů je nejmodernějším, nejrychlejším a ve většině případů i nejméně bolestným způsobem rozvodu manželství. Pokud manželé splní všechny zákonem stanovené podmínky a doloží požadované dokumenty, soud manželství rozvede.

Související příspěvky: