Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Obsah

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Můžete si koupit novou televizi na Netflix?

Jestli si nechcete kupovat novou televizi, pořád máte spoustu možností. Na devices.netflix.com zkontrolujte, jestli už máte nějaké zařízení, které vám umožní dívat se na Netflix na vaší televizi.

Kde můžete platit za Netflix?

Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Jak zaplatit předplatné za Netflix?

Jak zaplatit předplatné? Za Netflix můžete platit platební kartou Visa, MasterCard a American Express. Musíte ale mít povolené platby přes internet. Další možností je využít svého PayPal účtu. Služba si neúčtuje žádné další poplatky, ale některé banky vám mohou strhnout poplatky za zahraniční platby.

Kde je aplikace Netflix dostupná?

Aplikace Netflix je dostupná na mnoha smart TV, herních konzolách, přehrávačích streamovaných médií, set-top boxech a Blu-ray přehrávačích. Další informace o kompatibilních zařízeních a značkách nejdete na devices.netflix.com nebo si přečtěte, jestli na svojí televizi už Netflix můžete používat!

Související příspěvky: