Co je rozdíl mezi airsoftovou zbraní a plynovou zbraň?

Obsah

Co je rozdíl mezi airsoftovou zbraní a plynovou zbraň?

Co je rozdíl mezi airsoftovou zbraní a plynovou zbraň?

Prvním je fakt, že zákon v ČR, podobně jako mnoho jiných států, vnímá airsoftovou zbraň jako plynovou zbraň (vzduchovku) kategorie D a tedy kromě podmínky plnoletosti a právní způsobilosti speciálně neřeší její vlastnictví nějakou další formou registrace, což se nedá říci o všech státech.

Kde koupit airsoftové zbraně?

V našem internetovém obchodě, nebo prodejně, můžete pořídit kvalitní airsoftové zbraně, se kterými může hra ihned začít. Nabídnout Vám můžeme airsoft pistole od různých výrobců jako je třeba Tokyo Marui, Cyma, Ares, AGM, Galaxy, Matrix, TopArms a mnoho dalších.

Kde nabízíme airsoftové pistole?

Nabídnout Vám můžeme airsoft pistole od různých výrobců jako je třeba Tokyo Marui, Cyma, Ares, AGM, Galaxy, Matrix, TopArms a mnoho dalších. Jaké nabízíme typy zbraní? Náš internetový obchod nabízí airsoftové pistole různých délek od dlouhých manuálních, na elektriku nebo plyn přes odstřelovací pušky po krátké plynové nebo manuální zbraně.

Proč jsou airsoftové zbraně benevolentní?

Protože náš zákon řeší zbraně kategorie D – tedy ty volně prodejné jako celek, stanovuje i pro airsoft poměrně benevolentní limit 16 J (je zde ještě limit 10 J nad který musí být každá zbraň individuálně ověřena). Pro porovnání, airsoftové zbraně mají obvykle výkon 0,5 – 3 joule.

Související příspěvky: