Jak nastavit vlastnost vašeho počítače?

Obsah

Jak nastavit vlastnost vašeho počítače?

Jak nastavit vlastnost vašeho počítače?

Klikněte pravým tlačítkem myši na zástupce disku a vyberte volbu Vlastnosti. Požadované údaje pak jsou opět na kartě Obecné. Chcete-li o svém PC informace podrobnější, nezbývá než si nainstalovat nějaký specializovaný program.

Co je program na vyčištění počítače 2020?

Program na vyčištění PC 2020 1 CCleaner. CCleaner je jedním z nejoblíbenějších programů pro optimalizaci počítačů. Jeho největší výhodou je kontrola registrů, webových prohlížečů a možnost odinstalací ostatních programů. 2 Comodo System Cleaner. Velmi praktická utilita Comodo System Cleaner obsahuje nástroje pro vyhledání a mazání nepotřebných a poškozených záznamů v registru. čistí také soubory uložené surfováním po internetu. 3 Advanced SystemCare. Advanced SystemCare umožňuje vyčistit registry počítače a defragmentovat data. Optimalizuje nastavení internetového připojení.

Jak vyčistit počítač 2020?

Program na vyčištění PC 2020 1 1 CCleaner. CCleaner je jedním z nejoblíbenějších programů pro optimalizaci počítačů. Jeho největší výhodou je kontrola... 2 2 Comodo System Cleaner. Velmi praktická utilita Comodo System Cleaner obsahuje nástroje pro vyhledání a mazání... 3 3 Advanced SystemCare. Advanced SystemCare umožňuje vyčistit registry počítače a defragmentovat data. More ...

Co se hromadí na disku počítače?

Na disku každého počítače i v jeho systému se postupně hromadí různá nepotřebná data: zbytky po nepoužívaných aplikacích, pracovní soubory, staré záznamy o programech a o jejich nastavení a další nepořádek, který zpomaluje chod počítače a zdržuje jeho uživatele.

Související příspěvky: