Kdy hnojíme vánoční hvězdu?

Obsah

Kdy hnojíme vánoční hvězdu?

Kdy hnojíme vánoční hvězdu?

Vánoční hvězdu v pravidelných 3-4 týdenních intervalech hnojíme, preventivně ji můžeme ošetřit postřikem proti mšicím - především těsně před tím, než ji přestěhujeme zpět do interiéru. Ideálním obdobím pro navrácení hvězdy zpět do místnosti je před příchodem chladného podzimního počasí, tedy nejlépe začátkem září, kdy už hrozí ranní mrazíky.

Jak pěstovat vánoční hvězdu?

Pěstování vánoční hvězdy: Aby kvetla po mnoho let 1 Péče o vánoční hvězdu. Při výběru si všímejte nenápadného, nazelenalého květu. Pokud teprve rozkvétá, budou listeny... 2 Vánoční hvězda jako trvalka. Vánoční hvězda vám může vydržet po mnoho let. ... Po odkvětu ji přemístěte ji na... 3 Rozmnožování vánoční hvězdy. Nejprve jej na hodinu ponořte do vlažné vody, aby se zastavil... More ...

Proč je vánoční hvězda vyhřátá?

Vánoční hvězda vymění vyhřátý obchod za mrazivou cestu k autu, v němž se veze k vám domů. V autě si zatopíte, takže rostlina zažívá jednu teplotní změnu za druhou.

Jak se starat o odkvetlou vánoční hvězdu?

Jak se starat o odkvetlou vánoční hvězdu a jak ji příští rok znovu rozkvést? Bez rozkvetlé vánoční hvězdy by to nebyly ty správné svátky. Ani poté, co rostlina odkvete, se s ní nemusíte rozloučit. Naučte se ji pěstovat tak, abyste se z ní mohli těšit i příští Vánoce.

Související příspěvky: