Jak se zbavit umělého stromečku?

Obsah

Jak se zbavit umělého stromečku?

Jak se zbavit umělého stromečku?

Tyto rady pomohou těm, kteří chtějí z umělého stromečku přejít na živý nebo těm, kteří chtějí změnit druh stromečku. Nejoblíbenější a také nejvíce prodávané jsou jedličky, jelikož voní, mají sytě zelenou barvu a na rozdíl od smrků, které jsou sice nejlevnější, ale také velmi pichlavé a rychle opadají, dlouho vydrží.

Jak vybrat vánoční stromeček?

Letos jako každý rok je načase vybrat si ten pravý vánoční stromeček, který vám bude zpříjemňovat svátky nejen na pohled, ale i svou vůní. Tyto rady pomohou těm, kteří chtějí z umělého stromečku přejít na živý nebo těm, kteří chtějí změnit druh stromečku.

Jaké jsou nejlepší Jedličky na vánoční stromečku?

Nejoblíbenější a také nejvíce prodávané jsou jedličky, jelikož voní, mají sytě zelenou barvu a na rozdíl od smrků, které jsou sice nejlevnější, ale také velmi pichlavé a rychle opadají, dlouho vydrží. Pokud toužíte po velkém vánočním stromečku, jedličky se prodávají až do velikosti 4 metrů.

Jak dlouho vydrží metrový stromek?

Má symetricky rostoucí tvar koruny, zpravidla tmavě zelenou barvu a dlouhé, tuhé a velmi pichlavé jehlice, rostoucí po dvou ve svazečku. V bytech vydrží poměrně dlouho, aniž by opadala. Metrový stromek začíná na 400 korunách.

Související příspěvky: