Co je znamení střelec?

Obsah

Co je znamení střelec?

Co je znamení střelec?

Střelec patří mezi ohnivá znamení, a vládne mu planeta Jupiter. Pro toto znamení je typický smysl pro spravedlnost, charakteristická je upřímnost, nadšení a pracovitost se systematickým přístupem. Pokud jsou zbrklí, jsou mrzutí a neúspěch připisují okolí.

Jaké jsou další znamení pro střelce?

Partner je pro Střelce úkol, který je potřeba zdolat. V sexu myslí hodně na sebe, jak to chtějí oni. Je to veselé znamení, které potřebuje vtipné znamení. Hodí se k nim Berani, Býci, Lvi, ale jen takoví, kteří se nedokážou urazit. Jaká další znamení se ke Střelcům hodí, prozradila astroložka Martina Boháčová.

Jaké znamení se hodí ke střelcům?

V sexu myslí hodně na sebe, jak to chtějí oni. Je to veselé znamení, které potřebuje vtipné znamení. Hodí se k nim Berani, Býci, Lvi, ale jen takoví, kteří se nedokážou urazit. Jaká další znamení se ke Střelcům hodí, prozradila astroložka Martina Boháčová. Střelec je ohnivé znamení a vládne mu Jupiter.

Co jsou střelci ohnivá znamení?

Stejně jako ostatní ohnivá znamení (Beran a Lev) mají Střelci extrovertní optimistickou povahu s výrazným smyslem pro humor. Jsou to nadšenci života, kteří hledí vpřed a nehodlají být omezováni. Neustále hledají dobrodružství, mají rádi daleké kraje a cesty za poznáním.

Související příspěvky: